НАШАТА МИСИЯ

„Да осигурим порив на тялото и духа, чрез движение и творчество.“

Насърчаваме споделянето, не състезанието

Независимо дали става въпрос за изкуство, спорт, музика, пътешествие или адреналин, най - важно в идеите ни е споделянето. Всеки достигнат връх, творба или познание е диалог между личността и околния свят, начин да изразим вътрешните си емоции. Нашата цел е да дадем възможност на всяко дете да се докосне до природата на България и да изживее вълнуващи моменти сред нея. За нас игрите са естествен начин за придобиване на знания и умения, за оформяне и развитие на логическото мислене при децата. Стремим се да развием въображението им и да създадем доверие и приятелства между тях. Наша мисия е да ги научим да са отворени към света и околните, да споделят и да общуват, да развиват себе си. Да не приемат света като състезателна арена където печели най добрия, а да е забавно пътешествието и изпълнено с приятели и общуване. Да бъдат АКТИВНИ!

Индивидуална и групова работа с деца

Ние умеем да откриваме точните места. Знаем как да събудим авантюриста, изследователя или твореца във вас. Създаваме атрактивни програми за активно обучение в интригуваща среда. Оценяваме всяко ваше усилие и поощряваме порива на духа ви. Намираме път към вашият активен АЗ. Екипът ни е опитен и разнообразен, с различни компетенции и квалификации. Активни сме в гори и планини, по реки и по морета, в пещерите, на скалите, на сняг и под вода. Ние сме сред багри музика и рими. Изпращаме децата с усмивка и нови приятели, добили знания и умения и по-уверени в себе си.

Организираме спортни състезания и мероприятия


Там, където има приключенски дух, сме активни. Екстремните спортове и тези, практикувани сред природата, ни привличат. Ние участваме индивидуално или отборно, борим се за победата, но тя за нас не е на всяка цена. Важно е да сме с приятели, да ги подкрепяме, да виждаме как израстват и стават все по-умели – това е истинската победа и ние се забавляваме, все едно дали с медали или без.

Организираме детски лагери

Опознаваме света такъв, какъвто е, и там, където е – в пещерите, в планините, по реките – навсякъде, където може да ни отведе авантюристичната човешка душа. Ние играем и учим в гората, ние се каляме истински, потим се по скали и стръмни пътеки към своите върхове, рисуваме и творим сред жива и зелена природа и така се научаваме да я обичаме и пазим. Създаваме приятелства край лагерния огън, помагаме си и преодоляваме изпитанията, давайки най-доброто от себе си, опознаваме новите си приятели и споделяме с тях трудности, успехи и приключенски трепети.