Екипът на АктивниБГ

Весела Димитрова – ЧЕМИ

Координатор на Активни.Бг. Спелеолог. Картировач на пещери и пропасти. Гид селски туризъм. Експерт ръководител на аниматорски екип -  ММЦ Приморско – Хелиос. Координатор на тиймбилдинг и приключенски детски програми. Творчески ръководител на „Ателие приложно творчество”. Доброволец „Работа с деца в риск и неравностойно положение”.

Георги Михайлов – МАКВИ

Инструктор екстремни и приключенски програми. Инструктор по спелеология. Пейнтбол инструктор. Водач вело-приключения. Технически ръководител и инструктор на Атракционен парк „Хелиос”, ММЦ Приморско. Доброволец „Работа с деца в риск и неравностойно положение”.

Ваню Кръстев

Фотограф, видео редактор, редактор електронни медии, автор на блог, пътешественик.

Светлана Тихова

Спелеолог. Картировач на пещери и пропасти. Издател. Предпечат на учебни помагала към програми на Активни.Бг

Станислав Иванов

Инструктор. Спасител в пещери и пропасти. Водач вело-екстремни маршрути. Водолаз. Ръководител по програми „Действия при бедствия и аварии”. Инструктор „Алтернативна анимация”.  

Маринела Ненова – МЕЛ

Инструктор по катерене. Състезател по катерене. Спелеолог. Картировач на пещери и пропасти. Инструктор „Алтернативна анимация”. Водолаз. Инженер  биотехнолог.

Живко Чипев

Инструктор. Ръководител по програми „Действия при бедствия и аварии”. Ръководител на курсове по ориентиране. Състезател по ориентиране. Инструктор „Алтернативна анимация”.  

Стоян Владков

Инструктор „Алтернативна анимация”. Спортен инструктор младежки и детски програми. Тиймбилдинг инструктор. Състезател по лека атлетика.

Теодор Маринов

Инструктор спортове и самоотбрана. Треньор по йога. Инструктор младежки и детски програми. Рехабилитатор. Треньор по фитнес и културизъм.  

Минко Пенков

Инструктор. Планински водач. Спелеолог. Инструктор по сноуборд.

Божил Игнатов

Инструктор по кайт. Спелеолог. Ръководител младежки и детски програми. Музикант.