Лаборатория за креативност ви кани на Свършека на света

Нещо ужасно се е случило със Света – такъв, какъвто го познаваме. Вече нищо не е същото, катастрофална човешка грешка, може би като тази в Чернобил, е превърнала планетата Земя в руини. От ъглите лъха смъртоносно лъчение, въздухът е негоден, гората е смъртоносна. Животът на оцелелите не струва нищо, но на фона на този апокалиптичен пейзаж може би има лъч надежда. Нещо ще се случи с нашите герои – ще се срещнат с мутанти, враждебни (или пък добронамерени) извънземни, призраци от миналото или НЕЩО ДРУГО – непонятно, опасно. А може би нашите герои ще преживеят нещо съвсем обикновено, нещо, което да ни потвърди колко е силен инстинктът ни за запазване на нормалността в един ненормален свят. Лаборатория за креативност ви кани да помислим заедно върху всичко това в рамките на няколко дена. Дати: 24-29 ЮЛИ (5 нощувки).

ЛОКАЦИЯ: Покрайнините на ММЦ Приморско и Лятно кино „КОСМОС“. Дати: 24-29 ЮЛИ (5 нощувки).

Виж повече за ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КРЕАТИВНОСТ, програмата и възможностите за записване!

За вдъхновение 😉

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Инициативата се провежда в рамките на Детски лагер „ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КРЕАТИВНОС„. Ръководител на „Лаборатория за креативност“ е Ваню Кръстев (www.nagrevatel.blog; www.eyebombing.bg). Информирано съгласие на участниците в проекта да бъдат снимани, а кадрите публикувани с некомерсиална цел. Настаняване: почивна база ХЕЛИОС, ММЦ Приморско. 5 дни/4 нощи. Дати: 24-29 ЮЛИ (5 нощувки). Цена: 295 лв. на дете. Цената включва: храна, нощувки, обучение, материали, техническо оборудване и консумативи за програмата. Максимален брой деца за програмата „Лаборатория за креативност“ – 8. Подходяща възраст: 13-16 години

ММЦ Приморско – Детски и младежки център, хотел Хелиос

Детският център „Хелиос“ се състои от няколко 3 етажни корпуса. Настаняване в 4-местни стаи с климатик, телевизор, собствен санитарен възел и балкон. Територията е оградена, с денонощна жива охрана. На територията на хотела има медицински кабинет с денонощно дежурство на медицинско лице, линейка и лекарства от първа необходимост. Разполагаме с климатизирана компютърна/учебна зала с интернет; многофункционална – 150 кв.м – климатизирана зала с огледала с паркетно покритие, кафе-сладкарница, безплатен сейф, фитнес уреди и обособени кътчета за отдих в зелените паркови площи. Изхранване в ресторант, състоящ се от 3 големи зали. Разнообразно меню и изобилие от ястия на шведска маса.

Виж повече за ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КРЕАТИВНОСТ, програмата и възможностите за записване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *